Gemiddeld verhuizen mensen 1 keer per 7 jaar. Voor u een dus niet zo veel voorkomende gebeurtenis, echter voor de vakmensen van Verhuisbedrijf Engelbertink een dagelijkse bezigheid. Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor het verhuizen van slecht 1 meubelstuk, maar ook voor compleet verzorgde verhuizingen. Bij iedere verhuizing houden wij rekening met uw specifieke wensen.

Voorbereiding

Het is verstandig, voordat u een verhuisovereenkomst aangaat, een taxatie te laten uitvoeren. Tijdens de taxatie inventariseert een medewerker van Verhuisbedrijf Engelbertink het aantal meubelstukken en verhuisdozen dat verhuisd dient te worden. Tevens kunt u met hem afstemmen welke aanvullende diensten er door Verhuisbedrijf Engelbertink geleverd moeten worden, zoals inpakken, demontage etc. Na afloop krijgt u van onze medewerker een inzicht in de kosten van uw verhuizing. De taxaties van Verhuisbedrijf Engelbertink zijn overigens vrijblijvend en kosteloos.

Verhuizing

Verhuisbedrijf Engelbertink is uiteraard goed verzekerd tijdens de verhuizing zelf en tijdens het vervoer van uw inboedel (bij Allianz AVW07). Tijdens de verhuizing maken wij gebruik van professioneel verhuismateriaal. Al onze wagens beschikken over een laadklep en zijn luchtgeveerd. Tevens beschikken wij over een verhuislift tot de vierde verdieping, zodat uw spullen altijd op hun plaats van bestemming komen. De verhuismaterialen die door ons worden aangeleverd zijn van een zeer goede kwaliteit (alleen dubbelgolf verhuisdozen) en schoon. Tevens krijgt u voor het inpakken van uw servies en glaswerk ongebruikt inpakpapier aangeleverd. Voor de dozen krijgt u etiketten, zodat u aan kunt geven waar de dozen neergezet mogen worden in de nieuwe woning.

Informatie

Voor meer informatie over onze diensten en prijzen, kunt u ons altijd bellen of mailen.